Sparta - PSV live op tv

Sparta - PSV live op tv
PSV verloor laatste twee duels

Sport :

Op zaterdag 2 november spelen Sparta Rotterdam en PSV tegen elkaar in de twaalfde speelronde van de Eredivisie. FOX Sports 1 doet om 19.45 uur live verslag op tv.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta - PSV

Sparta
Sparta Rotterdam is de huidige nummer tien in de Eredivisie. Afgelopen week versloeg het FC Volendam in de KNVB-beker. In de competitie werden de laatste twee duels verloren. Groningen en Utrecht waren te sterk.

PSV
De Eindhovenaren hebben een slechte reeks achter de rug. Door verloren duels tegen FC Utrecht en AZ, met in totaal drie rode kaarten, is de achterstand op koploper Ajax opgelopen tot zes punten. PSV staat momenteel derde in de Eredivisie, met een gelijk aantal punten als nummer twee AZ en nummer vier Vitesse.

Voorbeschouwing
De wedstrijd van Sparta tegen PSV wordt omringd door het uitgebreide praatprogramma De Eretribune op FOX Sports 1. Die uitzending begint om 18.00 uur en gaat na afloop van Sparta - PSV door tot 23.00 uur.

Sparta - PSV is zaterdag 2 november om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.50 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van Sparta - PSV te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sparta - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV