Vanavond op tv: nieuwe programma's Opgezadeld met Britt, Bureau Burgwallen en Voor Hetzelfde Geld

Vanavond op tv: nieuwe programma's Opgezadeld met Britt, Bureau Burgwallen en Voor Hetzelfde Geld
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 november

Kijktip :

Nu Chateau Meiland is afgelopen, begint SBS6 met het nieuwe realityprogramma Opgezadeld met Britt. RTL 4 heeft twee nieuwe programma's: Voor Hetzelfde Geld over verhuizen en een kijkje achter de schermen bij de Amsterdamse politie in Bureau Burgwallen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Opgezadeld met Britt

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe realityprogramma Opgezadeld met Britt is te volgen hoe Britt Dekker probeert het Nederlands kampioenschap dressuur te bereiken. Daarvoor moet ze veel trainen. Ook is haar drukke dagelijks leven, vol tv-opnames, fandagen en meet & greets te zien. Maar Britt heeft ook vrije tijd. Zo gaat ze met vriendinnen het muziekfestival Zwarte Cross.


Nieuw: Voor Hetzelfde Geld

RTL 4
20:30 uur

In het nieuwe RTL 4-programma Voor Hetzelfde Geld krijgen stellen of families die willen verhuizen de kans om een week te proefwonen in een woning op een fijne locatie buiten de stad, met veel meer ruimt voor hetzelfde held. Natasja Froger gaat met de geblinddoekte deelnemers naar drie huizen. Daarna mogen ze kiezen in welk huis ze een week willen proefwonen. Na die week krijgen ze de keuze om wel of niet te verhuizen.


Docu: Mevrouw Faber

NPO 2
20:55 uur

In de documentaire Mevrouw Faber is het verhaal te zien van de getrouwde vrachtwagenchauffeur Harm die besloot vrouw te worden. In het kleine Friese dorp waar Harm en zijn vrouw Siepie wonen zal flink worden geroddeld, is de angst van Siepie. Harm wordt Harriette. De documentaire laat zien hoe zij toeleeft naar de geslachtsverandering en wat dit betekent voor haar huwelijk en de band met haar bejaarde ouders en haar zus.


Nieuw: Bureau Burgwallen

RTL 4
21:30 uur

Het voor RTL 5 bedoelde programma Bureau Burgwallen is op het laatste moment verplaatst naar hoofdzender RTL 4. Vier maanden lang volgde programmamaker Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam. Hij is overal bij wat zij meemaken, van de voorbereidingen op acties tot heftige arrestaties.


Tv-première: Final Score

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is maandagavond de tv-première van de actiefilm Final Score. In de film dreigt een groep zwaarbewapende Russische revolutionairen een voetbalstadion met 35.000 nietsvermoedende supporters op te blazen. De doorgewinterde ex-soldaat Michael Knox heeft heeft negentig minuten om iedereen te redden en een ramp te voorkomen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe programma's Opgezadeld met Britt, Bureau Burgwallen en Voor Hetzelfde Geld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier