De Handhavers vanaf donderdag terug met nieuw seizoen

De Handhavers vanaf donderdag terug met nieuw seizoen
Hoe ziet de werkdag van een handhaver eruit?

Kijktip :

Vanaf donderdag 7 november is een nieuw seizoen van De Handhavers te zien op SBS 6, het programma waarin de mensen worden gevolgd die ervoor moeten zorgen dat het rustig is op straat. Hoe zien hun werkdagen eruit en wat doen ze precies?

Lastig volk
Hoewel we vaak trots zijn over de manier waarop we hier in Nederland met elkaar samenleven, zijn we toch een behoorlijk lastig volk. Velen van ons willen nog weleens een kleine overtreding begaan, waar je gebaat bij denkt te zijn: tijdwinst door te hard te rijden op de snelweg, parkeren op een invalideparkeerplaats zodat je minder ver hoeft te lopen en meer van dat soort zaken.

Winkeldief
De handhavers moeten ervoor zorgen dat de overtreders gepakt worden, alles in goede banen wordt geleid en het een beetje rustig is op straat. In de eerste aflevering van De Handhavers is te zien hoe ze een winkeldief op station Amsterdam Centraal op heterdaad betrappen, en in het Limburgse Heerlen verblijft een man illegaal op een parkeerplaats met een caravan. Ondertussen wordt er ook in Leiden volop 'gehandhaafd', maar niet iedereen heeft hier begrip voor...

Het nieuwe seizoen van De Handhavers is vanaf donderdag 7 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Handhavers vanaf donderdag terug met nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV