Nieuw RTL-programma De Battle belooft harde strijd tussen Nederland en België

Nieuw RTL-programma De Battle belooft harde strijd tussen Nederland en België
Najib Amhali en Katja Schuurman vormen Team Nederland

Nieuws :

Tussen Nederland en België bestaat al sinds jaar en dag een gezonde rivaliteit, en die is regelmatig naar voren komen in verschillende tv-programma's. Met De Battle wordt er een nieuw hoofdstuk aan de strijd toegevoegd. Welk team voert de opdrachten het best uit?

Stunts
In De Battle krijgen de twee teams een aantal bizarre en spectaculaire opdrachten voorgeschoteld, die de duo's zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Dat levert indrukwekkende stunts op, zoals een auto slippend tussen twee andere wagens inparkeren en het opvoeren van een zenuwslopende koorddans-act. Maandenlang hebben Najib Amhali en Katja Schuurman (Team Nederland) en James Cooke en Gert Verhulst (Team België) hun lichaam en geest getraind voor deze uitdagingen.

Categorieën
Een aantal bekende Nederlanders en Vlamingen, onder wie Herman Brusselmans, Helmut Lotti, Trijntje Oosterhuis en Jan Smit, vertellen de teams welke opdracht ze moeten uitvoeren. De opdrachten komen uit vier verschillende categorieën: een bijna onmogelijke breinopdracht, een spectaculair shownummer, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De presentatie is in handen van Lieke van Lexmond en Peter van der Veire.

Het nieuwe programma De Battle is vanaf zondag 22 december wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Battle terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw RTL-programma De Battle belooft harde strijd tussen Nederland en België of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen