Disney Plus-recensie: Nieuwe live-action Lady and the Tramp mist snufje pit

Disney Plus-recensie: Nieuwe live-action Lady and the Tramp mist snufje pit
Disney+ Original vernieuwd en verfrist niet

Film :

Vanaf dinsdag 12 november is de nieuwe original film Lady and the Tramp te streamen op Disney Plus. Beschrijving. Lees hier de filmrecensie van Lady and the Tramp.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Liede op de eerste kop
De deftige Lady (Tessa Thompson) wordt binnengebracht bij een liefdevol gezin, maar als de baby komt verandert alles. Als het dan mis gaat, gaat Lady de straat op. Met de hulp van The Tramp (de Vagebond, Justin Theroux) probeert Lady terug te keren bij haar familie. Er ligt wel wat gevaar op de loer...

Tessa Thompson, Sam Elliot en Ashley Jensen

Beoordeling van Gids.tv
Lady and the Tramp is weer een onvervalste Disney-klassieker. Disney gaan ook in deze live-action vertaling nergens de fout in: de decors zijn wonderschoon, de emotie zijn rijk uitgevoerd. Toch voelt deze film een beetje plat. Op dit platform, met betalende abonnees waarvan de meeste waarschijnlijk al bekend zijn met het origineel, heeft Disney de kans om te experimenteren, een stapje verder te gaan. Een gemiste kans. Een vreselijk aandoenlijke film die aan alle regeltjes voor een Disney-live-action verfilming voldoet. 2,5 ster.

Cast
Naast Justin Theroux (Bumblebee) en Tessa Thompson (Avengers: Endgame) spelen ook Janelle Monáe (Moonlight), Sam Elliot (A Star is Born) en Benedict Wong (Doctor Strange) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Charlie Bean (The Lego Ninjago Movie).

Lady and the Tramp is vanaf 12 november 2019 te streamen op Disney+. Genre: Familiefilm. Tijdsduur: 90 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV