Vanavond op tv: BN'ers naakt in For One Night Only, nieuw programma Dienders en meer

Vanavond op tv: BN'ers naakt in For One Night Only, nieuw programma Dienders en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 14 november

Kijktip :

Het programma van vanavond dat op voorhand het meeste stof doet opwaaien is zonder enige twijfel For One Night Only: he-le-maal naakt, waarin acht bekende Nederlandse mannen volledig uit de kleren gaan om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Maar er is meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 14 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Broeders in Berlijn

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

We beginnen de avond met de laatste aflevering van de geschiedenisserie Broeders in Berlijn, waarin Maarten van Rossem met zijn broer Vincent onderzoekt wat het effect van de val van de Berlijnse Muur is geweest op het land. In deze laatste episode bezoekt het duo onder meer het Holocaustmonument en de East Side Gallery, stenen getuigen van de nazi- en communistische dictatuur. Ook spreken ze met een voormalige Oost-Duitser die nog altijd een overtuigd communist is.


For One Night Only: he-le-maal naakt

NET 5
NET 5
20:30 uur

We hebben het al even genoemd: de bijzondere tv-special For One Night Only, waarin acht bekende mannen uit de kleren gaan om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Door middel van deze actie willen ze de ziekte bespreekbaar maken en een taboe doorbreken. Ze vertellen over hun beweegredenen om mee te doen, en ook hun vrouwen komen aan het woord: wat vinden zij van hun dappere deelname? Lees hier welke BN'ers meedoen aan For One Night Only.


Nieuw: Dit zijn wij

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

De Amerikaanse serie This Is Us is al een tijdje een wereldwijde hit, en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept (zoals Emmy's en een Golden Globe). Er is besloten om er een Nederlandse versie van te maken, die de titel Dit zijn wij krijgt. In deze liefdevolle dramaserie wordt in zestien afleveringen het verhaal verteld van vier hoofdpersonen die allemaal 35 jaar zijn. Ze staan op verschillende punten in hun leven, maar zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening.


Docu: On the President's Orders

Canvas
Canvas
21:20 uur

Op de Vlaamse zender Canvas is vanavond de heftige documentaire On the President's Orders te zien, waarin de War on Drugs van de Filipijnse president/dictator Rodrigo Duterte wordt belicht. Sinds zijn aanstelling voert Duterte een keiharde strijd tegen drugsdealers en -gebruikers in zijn land, die soms zonder pardon worden opgesloten - of zelfs doodgeschoten. De makers van On the President's Orders trekken met de politie op door de straten van Manilla, maar spreken ook met familie van gebruikers en slachtoffers.


Nieuw: Dienders

NPO 3
NPO 3
21:50 uur

Tot slot het nieuwe programma Dienders, dat om 21:50 uur te zien is op NPO 3. De camera's van BNNVARA volgen een aantal jonge, ambitieuze politieagenten, die in het eerste jaar van de politieacademie zitten. En dat betekent niet alleen maar in de schoolbankjes zitten, maar ook de straat op in één van de meest criminele gebieden van Nederland: Rotterdam-Zuid. Hier is agressie, armoede en huiselijk geweld aan de orde van de dag.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: BN'ers naakt in For One Night Only, nieuw programma Dienders en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV