Zaterdag in Wij Emigreren: eigen camping in Frankrijk

Zaterdag in Wij Emigreren: eigen camping in Frankrijk
Jacky en Sabrina wagen de grote sprong

Kijktip :

Deze zaterdag (16 november) volgen de camera's van Wij Emigreren het stel Jacky en Sabrina Polderman uit het Brabantse Zegge, die na lang wikken en wegen hebben besloten de grote sprong te wagen: ze beginnen een eigen camping in Frankrijk.

Rust
Het grootste deel van de familie uit Brabant bestaat uit de 41 dieren die ze houden, maar Jacky en Sabrina hebben daarnaast ook nog drie kinderen. Ze wilden echter meer rust, en vertrekken daarom naar Montclera in de Lot in Frankrijk, waar ze een camping op de kop hebben getikt en de kinderen thuisonderwijs kunnen volgen.

Hondentrimsalon
Van tevoren wisten ze eigenlijk niet of ze het runnen van een camping wel zo'n leuke bezigheid zouden vinden, maar één conclusie kunnen Jacky en Sabrina trekken na hun verhuizing naar Frankrijk: het leven is er geweldig. Jacky houdt zich vooral bezig met de camping en Sabrina heeft besloten haar oude beroep weer op te pakken: ze is een hondentrimsalon begonnen, die verrassend goed loopt.

Wij Emigreren is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Wij Emigreren: eigen camping in Frankrijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen