Ajax - Heracles Almelo live op tv

Ajax - Heracles Almelo live op tv
Gaat Heracles opnieuw punten pakken tegen de Amsterdammers?

Sport :

Op zaterdag 23 november spelen Ajax en Heracles Almelo in de veertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Heracles Almelo

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax is eigenlijk de enige ploeg dit seizoen die de stabiliteit kan behouden. Zowel in team als in resultaten zijn het alleen de Amsterdammers die zich kunnen handhaven. Daar moet toch een keer verandering in komen... Ook voor deze wedstrijd kan Erik ten Hag (waarschijnlijk) beschikken over een compleet fitte selectie.

Heracles Almelo
Heracles is een ploeg die zich uitstekend handhaven in de bovenste regionen van de Eredivisie. Op dit moment begeven zij zich op de zevende plaats, een punt onder Willem II en twee onder FC Utrecht en Vitesse. Naar boven kijken kan dus nog steeds. Gaat Heracles, net als in februari dit jaar, opnieuw punten pakken tegen Ajax?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Heracles is zaterdag 23 november om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Heracles Almelo live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV