Clive Owen speelt Bill Clinton in Impeachment: American Crime Story

Clive Owen speelt Bill Clinton in Impeachment: American Crime Story
Clinton's scharrel Monica Lewinsky produceert de serie

Nieuws :

Clive Owen gaat de rol van Bill Clinton op zich nemen. De 55-jarige Britse acteur gaat de veelbesproken Amerikaanse president spelen in de serie Impeachment: American Crime Story.

Derde seizoen
Het gaat om een derde seizoen van American Crime Story. In de eerste twee seizoenen stonden de rechtszaak rond O.J. Simpson en de omstreden dood van Gianni Versace centraal. De derde nieuwe reeks gaat om de afzettingsprocedure van Clinton en het Monica Lewinsky-schandaal.

Monica Lewinsky: van stagiaire naar producer
Ook de rol van Monica Lewinsky is al vergeven, de dame die wereldberoemd werd door haar affaire met Clinton wordt gespeeld door Beanie Feldstein. Sarah Paulson kruipt in de huid van Linda Tripp en Annaleigh Ashford gaat Paula Jones spelen. Er wordt nog gezocht naar een geschikte actrice voor de rol van Hilary Clinton. Geen onbelangrijk detail is dat Lewinsky zelf deze serie produceert.

Impeachment: American Crime Story is vanaf september 2020 te zien bij FX, rond de Amerikaanse verkiezingen. Naar verwachting wordt de serie ook in Nederland uitgezonden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Clive Owen speelt Bill Clinton in Impeachment: American Crime Story of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier