Henny Huisman in 2020 terug op tv met nieuw programma Waar is dat feestje?

Henny Huisman in 2020 terug op tv met nieuw programma Waar is dat feestje?
Kijkcijferkoning van weleer waagt nieuwe poging

Nieuws :

Tv-icoon Henny Huisman is de laatste jaren niet meer zo vaak op televisie te zien, maar in 2020 gaat hij een nieuwe poging wagen. Dan is zijn nieuwe programma Waar is dat feestje? te zien op SBS 6. De opnames zijn onlangs van start gegaan.

Bijzondere party's
Eén van de vooroordelen over Nederlanders waar we trots op zijn: wij houden wel van een feestje. Of het nu gaat om een exclusieve party van de Quote 500 tot wilde schuurfeesten op het platteland of een extravagante Glamour Bingo-show, we vinden alles even gezellig en leuk. Henny Huisman struint alle feestjes van Nederland af en verbaast zich in Waar is dat feestje? over de gekkigheid en de buitenissigheden die er plaatsvinden.

Levende legende
De tijden dat Henny Huisman op de zaterdagavond miljoenen mensen aan de buis gekluisterd hield liggen inmidddels ver achter ons, maar desalniettemin is hij nog altijd een geliefd tv-icoon en een levende legende in zijn vakgebied. In de jaren tachtig en negentig boekte Huisman enorme successen met programma's als de Playback Show, de Soundmixshow, de Mini Playbackshow en de Surprise Show. Zal Waar is dat feestje? het nieuwste Henny Huisman-succes worden?

Waar is dat feestje? zal in 2020 te zien zijn op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Waar is dat feestje? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henny Huisman in 2020 terug op tv met nieuw programma Waar is dat feestje? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen