Nieuwe misdaadserie FBI begint donderdag op Veronica

Nieuwe misdaadserie FBI begint donderdag op Veronica
Keep America great

Kijktip :

Vanaf donderdag 21 november is de nieuwe Amerikaanse misdaadserie FBI te zien op Veronica, waarin we het wel en wee op een FBI-bureau in New York volgen. Deze mannen en vrouwen doen wat president Donald Trump regelmatig nalaat: "Keep America great!"

Veiligheid voor alles
De FBI-agenten doen er namelijk alles aan om New York en de Verenigde Staten bij grote gebeurtenissen veilig te houden. Daarvoor wenden ze al hun talenten en kennis aan, en dat is ook nodig wanneer een flatgebouw in de Big Apple wordt vernietigd door een bom. Het FBI-team denkt dat deze aanslag het gevolg is van een bendeoorlog die de stad teistert.

Het team
In de serie FBI staan agenten Maggie Bell (gespeeld door Missy Peregrym) en Omar Adom "O. A." Zidan (Zeeko Zaki) centraal. Hun baas is Dana Mosier (Sela Ward), die vierentwintig uur per dag de enorme druk voelt om de veiligheid van stad en land te garanderen. Het team bestaat verder uit special agent Jubal Valentine (Jeremy Sisto) en de briljante analist Kristen Chazal (Ebonée Noel).

De Amerikaanse misdaadserie FBI is vanaf donderdag 21 november wekelijks om 21.25 uur te zien op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie FBI begint donderdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen