Tweede seizoen Finding Escobar's Millions begint vrijdag op Discovery

Tweede seizoen Finding Escobar's Millions begint vrijdag op Discovery
Waar is het geld van Pablo Escobar gebleven?

Kijktip :

De naam van drugsbaron Pablo Escobar spreekt nog altijd tot de verbeelding. De Colombiaanse topcrimineel, die op 2 december 1993 gewelddadig aan zijn einde kwam, heeft miljoenen peso's achtergelaten, maar waar is dat geld eigenlijk gebleven?

Spannende zoektocht
In het eerste seizoen van Finding Escobar's Millions begonnen Chris Feistl en Jerry Salameh aan een spannende zoektocht naar het geld van de drugsbaas, en dat leidde al tot enkele veelbelovende aanwijzingen. De vraag is echter of het geld nog verborgen ligt in Colombia, of dat het naar een ander land is weggesluisd. Hoe dichter ze bij het geld komen, hoe gevaarlijker het onderzoek voor Feistl en Salameh wordt.

Illegale vliegvelden
Hoe groot de business van Escobar was, blijkt wel uit het feit dat hij illegale vliegvelden aanlegde voor drugstransporten. Een voormalige piloot van deze vliegtuigen heeft aan Feistl en Salameh verteld dat er regelmatig geld langs de landingsbanen werd begraven. Ook bezoekt het onderzoeksduo enkele safehouses van Escobar, waardoor hij uit handen bleef van de politie. Deze huizen schijnt hij tot de nok toe te hebben volgestouwd met cashgeld.

Het tweede seizoen van Finding Escobar's Millions is vanaf vrijdag 22 november wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Finding Escobar's Millions begint vrijdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV