Prachtige natuurserie Serengeti gaat vrijdag van start op NPO 1

Prachtige natuurserie Serengeti gaat vrijdag van start op NPO 1
De ongerepte natuur van de Serengeti

Kijktip :

Afrika telt een heleboel prachtige nationaal parken, waar de meest fantastische dieren met elkaar samenleven. Eén van die parken is de Serengeti, verdeeld over het noorden van Tanzania en het zuiden van Kenia. De prachtige natuurserie Serengeti volgt een aantal savannedieren die daar leven.

Gedramatiseerd
Deze BBC-documentaire heeft de levens van de savannedieren op verbluffende wijze gedramatiseerd, maar de gebeurtenissen zijn nog altijd uit het echte leven gegrepen. De levens van verschillende dieren komen in deze serie samen. In de eerste aflevering stappen we in in een tijd van overvloed in de Serengeti. Er is meer dan genoeg voedsel, maar er steken wel andere problemen de kop op.

Stikjaloers
Door een reeks onverwachte gebeurtenissen worden families namelijk tegen elkaar opgezet, en komen relaties onder druk te staan. Vooral de emoties bij mannetjesbaviaan Bakari lopen hoog op als zijn leven op zijn kop komt te staan: zijn geliefde vrouwtje wordt ingepikt door de nieuwe, agressieve leider van de groep.

De zesdelige documentaireserie Serengeti is vanaf vrijdag 22 november wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Serengeti terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige natuurserie Serengeti gaat vrijdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen