Rob Verlinden praat bij Beau over dubbelleven en HIV-besmetting

Rob Verlinden praat bij Beau over dubbelleven en HIV-besmetting
Ook Stefano Keizers en Arnold Karskens te gast in talkshow

Kijktip :

Rob Verlinden schuift vanavond aan bij Beau om een boekje open te doen over zijn leven. Onlangs verscheen zijn boek Verwoesting Door Passie en hierin is hij behoorlijk openhartig over zijn leven.

Al 28 jaar HIV
Zo bekent de tv-tuinman dat hij jarenlang een dubbelleven heeft geleid. Al op jonge leeftijd ontdekte Rob dat hij op mannen viel, maar besloot toch met een vrouw een gezin te stichten. Ook schrijft hij in het boek over zijn HIV-besmetting, waar hij al 28 jaar mee leeft.

Ongehoord Nederland en Maestro
Bij Beau zijn vanavond ook Arnold Karskens en Ybeltje Berckmoes te gast. Zij hebben plannen om de nieuwe publieke omroep Ongehoord Nederland op te richten, om ook mensen die zich niet gehoord voelen op tv een stem te geven. Verder komt Stefano Keizers langs om terug te blikken op zijn Maestro-avontuur.

De talkshow Beau is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Verlinden praat bij Beau over dubbelleven en HIV-besmetting of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen