Deze films en series zijn nieuw op Ziggo in december 2019

Deze films en series zijn nieuw op Ziggo in december 2019
Van Handmaid's Tale tot Vikings seizoen 6

Kijktip :

Ziggo Movies & Series XL heeft de rechten van heel veel HBO- en Hulu-content. Daarom verdient deze "streamingdienst" ook een plek binnen het Nederlandse streamingnetwerk. Gids.tv zet alle nieuwe releases van Ziggo voor je op een rij.

1. American Crime, alle seizoenen (2 december)
De ABC-serie American Crime van regisseur John Ridley en vaste rollen voor Felicity Huffman, Timothy Hutton en Regina King, is vanaf 2 december te zien op Ziggo. Bekijk hier meer over American Crime.

2. Mr. Mercedes (4 december)
Mr. Mercedes is gebaseerd op het werk van horrorschrijver Stephen King en wordt uitgezonden op AUDIENCE Network. Naast Ziggo staat de serie ook op Videoland, waar overigens ook het derde seizoen op dit moment bezig is. Bekijk hier meer over Mr. Mercedes.

3. The Handmaid's Tale, seizoen 1 en 2 (d maand)
Hulu's veelbesproken en veelgeprezen serie The Handmaid's Tale is vanaf 4 december te bekijken op Ziggo. In ieder geval: de eerste twee seizoenen. Het derde seizoen is nog steeds te zien op Videoland. Bekijk hier waar je The Handmaid's Tale nog meer kunt kijken.

4. Vikings, seizoen 6 (5 december)
Het zesde en laatste seizoen van de HBO-serie Vikings staat vanaf Sinterklaasavond op Ziggo. Er wordt afgetrapt met twee afleveringen en daarna verschijnt er elke week een nieuwe, behalve in de week van kerst. Bekijk hier meer over Vikings.

5. The Righteous Gemstones (18 december)
Deze comedyserie kwam uit in 2019 en is een HBO-productie. De wereldberoemde Gemstone televangeliefamilie heeft een lange traditie van afwijkend gedrag, hebzucht en liefdadigheidswerk. Bekijk hier meer over The Righteous Gemstones.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, Videoland, Disney Plus, NPO Start Plus.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Ziggo in december 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier