Speciale live-uitzending Klem op de werkvloer over werkdruk in Nederland

Speciale live-uitzending Klem op de werkvloer over werkdruk in Nederland
Wirwar aan protocollen en regels

Kijktip :

De laatste jaren komt er steeds meer aandacht voor de werkdruk die veel Nederlanders ervaren. Waar dat vijftig jaar geleden nog werd weggestopt onder de noemer "maak je niet druk", is de schrikbarende toename van burn-outs reden tot zorgen. Een speciale live-uitzending besteedt hier aandacht aan.

Ontslag
In de thema-uitzending Klem op de werkvloer spreken presentatoren Elles de Bruin en Cees Grimbergen met een aantal slachtoffers van de vaak onredelijke regeldruk die op de schouders van Nederlanders rust. Een buschauffeur en een verpleegkundige van de intensive care vertellen dat ze zelfs ontslag namen vanwege de wirwar aan protocollen en regels.

Boos
Er zijn gesprekken tussen gasten en er komen nog meer voorbeelden van het probleem voorbij. De thema-uitzending is broodnodig na een hete herfst, met veel boze burgers: boeren, bouwvakkers, leraren en verpleegkundigen gingen allemaal op de bres voor betere werkomstandigheden. De grootste pijnpunten: onuitvoerbare regels, gebrek aan collega's, weinig waardering en geen perspectief.

De speciale thema-uitzending Klem op de werkvloer is op maandag 2 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de uitzending Klem op de werkvloer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Speciale live-uitzending Klem op de werkvloer over werkdruk in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen