Vanavond op tv: I Spy, The Greatest Showman & uitreiking Gouden Bal

Vanavond op tv: I Spy, The Greatest Showman & uitreiking Gouden Bal
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 2 december

Kijktip :

Maandagavond is de tv-première van The Greatest Showman te zien op Net5. Op NPO3 start het nieuwe programma I Spy en RTL7 doet live verslag van de uitreiking van de Ballon d'Or. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 2 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Dwingeloo

NPO 2
NPO 2
19:15 uur

Vanavond start weer een nieuw deel van de documentaireserie Typisch. De komende drie weken worden de levens van gewone mensen in het Drentse dorp Dwingeloo gevolgd. Elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur op NPO 2.

Hunebedden
Dwingeloo ligt in het Drentse landschap, ergens tussen de grafheuvels, brinken en hunebedden. De mensen die hier wonen, behoren misschien wel tot de mooiste van het land. Vandaar ook het oeroude gezegde: 'God schiep uit gouden korenaren de Drenten en de Twentenaren.'

Muziekinstrument
In Typisch Dwingeloo zijn onder anderen Peter en Roelie te zien. Zij delen een gezamenlijke passie: de midwinterhoorn. Dit typische Drentse muziekinstrument heeft dringend promotie nodig. Vader en zoon Barkhuizen leven aan de rand van het bos van Lhee en hebben een missie: het opruimen van hun tuin. En Oude Lau heeft zijn pipowagen te koop staan, maar lukt het hem ook om de wagen te verkopen?


Live: Nationaal Debat - Klem op de werkvloer

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In deze live-uitzending besteedt Omroep MAX aandacht voor een van de grootste ergernissen in Nederland: de invloed van regels, protocollen, managers en zware werkdruk op het dagelijks werkplezier.

Regeldruk
Presentatoren Elles de Bruin en Cees Grimbergen spreken onder anderen met een buschauffeur en een IC-verpleegkundige die vanwege de regeldruk ontslag namen. Daarnaast gaan betrokken gasten met elkaar in gesprek en komen er allerlei voorbeelden van het probleem voorbij.

Klemgezet
Nederland kent een hete herfst met boze en opstandige boeren, bouwvakkers, leerkrachten en verpleegkundigen. Ze voelen zich klemgezet door almaar nieuwe, soms onuitvoerbare regels, gebrek aan collega's, weinig waardering en geen perspectief.Nieuw: I Spy

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe programma I Spy volgen veertien gewone Nederlanders een opleiding tot spion. Het doel van het trainingsprogramma is zelfstandig uitgezonden worden op een buitenlandse missie. De komende zes weken om 20:25 uur op NPO 3.

Undercover
Drie Nederlandse voormalige inlichtingenofficieren trainen de geselecteerde deelnemers dag en nacht. Daarbij worden hun grenzen verlegd en zijn moed en lef hard nodig. Ze krijgen te maken met verraad, gaan undercover onder totaal onverwachte omstandigheden, worden ondervraagd en moeten ongezien een target volgen.

Doorgeladen pistool
Wat doen zij, geblinddoekt en met een doorgeladen pistool, als er een dreiging op hen afkomt? Weten zij hun hoofd koel te houden? Weten zij, op het moment dat hun leven of dat van een ander ervan afhangt, de juiste beslissing te nemen?


Tv-première: The Greatest Showman

NET 5
NET 5
20:30 uur

De film The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over de oorsprong van de showbusiness en dromen die werkelijkheid worden.

Het verhaal is geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter de grootste show van de wereld, die over de hele planeet een groot publiek aansprak.


Live: Uitreiking Ballon d'Or

RTL 7
RTL 7
20:30 uur

Live verslag van de show waarin de Ballon d'Or 2019 wordt uitgereikt. In Parijs worden de beste voetballer en voetbalster van de wereld uitgeroepen.

Beste voetballers
De Ballon d'Or is de verkiezing van beste voetballers van het jaar van het Franse voetbaltijdschrift France Football. Bij de mannen zijn er 30 genomineerden, bij de vrouwen 20.

Mannen
Nederland is hofleverancier. Vijf Nederlandse mannen zijn genomineerd: Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Georginio Wijnaldum en Donny van de Beek. Grote favoriet voor de uitverkiezing is Lionel Messi.

Vrouwen
Bij de vrouwen zijn drie Nederlandse nominaties: Lieke Martens, Vivianne Miedema en Sari van Veenendaal. De Noorse Ada Hegerberg won vorig jaar de eerste editie van deze prijs.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: I Spy, The Greatest Showman & uitreiking Gouden Bal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV