Briljante actiefilm Edge of Tomorrow zaterdag te zien op Veronica

Briljante actiefilm Edge of Tomorrow zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Tom Cruise blijft één van de meest tot de verbeelding sprekende actiesterren die Hollywood ooit heeft voortgebracht. In 2014 verscheen hij in een bijzonder originele, spetterende scifi-/actiefilm: Edge of Tomorrow. De film is zaterdag te zien op Veronica, maar ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
De film speelt zich af in de niet zo verre toekomst, als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens waar geen militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage (gespeeld door Cruise) heeft nog nooit aan het front gestreden, en hij sneuvelt dan ook al binnen enkele minuten. Op mysterieuze komt hij echter terecht in een loop, waardoor hij telkens terugkeert naar hetzelfde moment. Met elke gevecht lukt het Cage om meer tegenstand te bieden, en hij komt steeds dichter bij het verslaan van de vijand.

Origineel meesterwerk
In een tijd van superheldenfranchises en slappe remakes, is Edge of Tomorrow een verademing. Cruise kruipt een keer niet in de huid van geheim agent Ethan Hunt (Mission: Impossible) en is te zien in één van de origineelste scifi-films van de afgelopen tien jaar. De actieheld ziet er zoals altijd weer afgetraind uit, maar dat kunnen we ook zeggen van zijn tegenspeelster Emily Blunt, die een indrukwekkende verschijning is en ook nog eens een geweldige acteerprestatie neerzet. Kortom, genieten.

De film Edge of Tomorrow (2014) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is op zaterdag 7 december om 20.00 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Briljante actiefilm Edge of Tomorrow zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen