Ajax - Willem II live op tv

Ajax - Willem II live op tv
Koploper tegen verrassende nr. 4

Sport :

Ajax speelt dit competitieweekend al op vrijdagavond 6 december. In de eigen Johan Cruijff Arena is de verrassende nummer vier Willem II de tegenstander. FOX Sports 2 doet vanaf 20.15 uur live verslag op tv.

Samenvatting Ajax - Willem II

Ajax
De Amsterdammers zijn nog altijd ongeslagen. Afgelopen zondag keek Ajax tegen een 2-0 achterstand aan bij FC Twente, maar dankzij Noa Lang en Klaas Jan Huntelaar werd het nog 2-5. De voorsprong op nummer twee AZ is zes punten.

Willem II
De Tilburgers zijn vooralsnog de grote verrassing van dit seizoen. Willem II staat vierde, maar twee punten achter PSV. Vorig weekend werd Sparta nog met klinkende cijfers verslagen: 4-0.

Voorbeschouwing
Vanaf 19.30 uur begint de voorbeschouwing op Ajax - Willem II op FOX Sports 2. Drie kwartier later is de aftrap. Na afloop is er uitgebreid aandacht voor analyse en interviews. Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports 2 te zien is.

Ajax - Willem II is vrijdag 6 december om 20.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Een uitgebreide samenvatting is om 22.25 uur te zien in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 en komt ook online op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Willem II live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen