Recensie: Project Gio is vermakelijk YouTubers-avontuur

Recensie: Project Gio is vermakelijk YouTubers-avontuur
Breekt Gio het huis af?

Film :

Vanaf donderdag 5 december draait de nieuwe film Project Gio in de Nederlandse bioscopen. Gio Latooy bouwt verder op het succes van Dylan Haegens, maar lukt dat? Lees hier de filmrecensie van Project Gio.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het dak eraf
In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op?

Beoordeling van Gids.tv
De film zelf is vreselijk nietszeggend. Voor het verhaal hoef je dus niet te gaan. De mix van niet BN'ers, BN'ers en jonge acteurs maakt de film wel verrassend. Vermakelijk genoeg om een leuke middag te hebben, zeker voor de doelgroep die de film in gedachte heeft. Van hetzelfde niveau als De Film van Dylan Haegens: 2,5 ster, maar écht voor de liefhebber.

Cast
Naast Gio Latooy en Belle Zimmerman (Brugklas) spelen ook Niek Roozen (Verliefd op Cuba), Martine Sandifort (Toscaanse Bruiloft), Giel Beelen en Steye van Dam (Zondag met Lubach) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bas van Teylingen (De Film van Dylan Haegens).

Project Gio is vanaf 5 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie. Tijdsduur: 90 minuten, IMDb-score: 3,3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Project Gio is vermakelijk YouTubers-avontuur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen