Hartverwarmende familiefilm Paddington vanavond op Net 5

Hartverwarmende familiefilm Paddington vanavond op Net 5
Film over beroemde Britse beer ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Net 5 presenteert deze maand voor de vijfde keer de Lovely December filmmaand: De warmste televisieavonden in de koudste maand. De filmcritici waren het er over eens: Paddington is één van de meest verrassende familiefilms van de laatste jaren.

Bekijk hier waar je Paddington kunt streamen.

Van Peru naar Londen
In het verhaal reist een jonge beer uit Peru naar Londen. Op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van heeft gedroomd. Wanneer hij helemaal alleen op het Paddington Station aankomt, ontdekt hij dat het stadse leven minder makkelijk is dan gedacht. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich al snel over hem ontfermt. Maar dan trekt hij de aandacht van een geslepen taxidermist (Nicole Kidman), die hem maar al te graag aan haar collectie zou toevoegen.

Acteur Hugh Bonneville in de film 'Paddington'

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Paddington 3 komt eraan!
De film - een mix van 'live action' en computeranimatie - kreeg meteen goede recensies en bleek een dikke hit in de Britse bioscopen. Wereldwijd deed de film het ook bijzonder goed. Dat beviel zo goed, dat er in december 2017 een tweede deel te zien was in de bioscopen. De makers hebben zelfs al laten weten dat er een deel 3 aan komt, wederom met deze hartverwarmende beer in de hoofdrol. Een gezellige, grappige en spannende film voor het hele gezin. En dat: met veel marmelade.

Paddington is op dinsdag 17 december 2019 om 20.30 uur te zien op Net 5. Genre: Familie, Komedie. IMDb-score: 7,2. Bekijk hier waar je Paddington nog meer kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV