Nieuw op Videoland in januari 2020

Nieuw op Videoland in januari 2020
Van een nieuwe Baantjer tot een oude lolbroek

Kijktip :

Gids.tv zet de releases van Videoland op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Baantjer Het Begin (30 december)
De complete tv-serie (acht afleveringen) is vanaf maandag 30 december te bekijken bij Videoland. De serie speelt zich net als de gelijknamige film af in het Amsterdam van de jaren tachtig en volgt een jonge rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra). Bekijk hier meer over Baantjer Het Begin.

1. Grey’s Anatomy (6 januari)
Grey's Anatomy is terug met een nieuw seizoen. Het zestiende seizoen is vanaf 7 januari te zien op Net 5. Voor diegene die nog bij moet kijken: de eerste vijftien seizoenen zijn vanaf 6 januari te zien op Videoland. Bekijk hier meer over Grey's Anatomy.

2. Divergent (13 januari)
De populaire film Divergent, met o.a. Kate Winslet, Angel Engort en Ray Stevenson in de gelederen, is vanaf 13 januari ook te zien op Videoland. Bekijk hier waar je Divergent nog meer kunt kijken.

Ook de andere twee Divergent films worden op 13 januari toegevoegd.

3. Circus Noël (14 januari)
Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël en komen in spannende situaties terecht. Bekijk hier waar je Circus Noël nog meer kunt kijken.

4. Mr. Bean, de serie (1995) (14 januari)
Ouderwets "de ballen uit de broek" lachen kan met deze uitstekende serie, die alweer uit 1995 stamt. Rowan Atkinson als Mr. Bean is vanaf 14 januari te zien. Bekijk hier meer over Mr. Bean.

5. Eagle Eye (18 januari)
Jerry Shaw (Shia LaBeouf) en Rachel Holloman (Michelle Monaghan) krijgen allebei een mysterieus telefoontje van een onbekende vrouw, en komen door dit toeval met elkaar in aanraking. Bekijk hier meer over Eagle Eye.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, NPO Start Plus en Disney Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV