Nieuw op Ziggo in februari 2020

Nieuw op Ziggo in februari 2020
Van de horror Light as a Feather tot actieserie Strike Back

Kijktip :

Gids.tv zet de releases van Ziggo Movies & Series XL op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.


1. Light as a Feather


In de serie gaat het spelletje 'light as a feather, stiff as a plank' fout wanneer een van de vijf tienermeisjes die het spel spelen komt te overlijden door toedoen van een duistere kracht. Aan de overlevenden nu de taak om uit te zoeken waarom ze worden aangevallen. Bekijk hier meer over Light as a Feather.


2. High Maintenance, S4 (6 februari)


In seizoen vier heeft The Guy (een naamloze wietdealer) afscheid genomen van zijn camper, en rijdt hij - vergezeld door een hond - weer rond op de fiets. Bekijk hier meer over High Maintenance.


3. Briarpatch (14 februari)


In Briarpatch geeft Rosario Dawson (The Defenders) gestalte aan Allegra Dill, die terugkeert naar het grensstadje in Texas waar ze opgroeide, om de moord op haar zus - die door een autobom om het leven is gekomen - op te lossen. Haar zoektocht naar de moordenaar verandert echter in een gevecht om de overal aanwezige corruptie in haar kleine geboortestad de kop in te drukken. Bekijk hier meer over Briarpatch.


4. Outlander, S5 (17 februari)


In het vijfde seizoen moeten alle Frasers, inclusief dochter Brianna (Sophie Skelton), samenkomen als een echte familie om hun nieuwe thuis te beschermen. Ondertussen zit Jamie (Sam Heughan) nog in de knel met gouverneur William Tryon (Tim Downey), terwijl Claire (Caitriona Balfe) gebruik moet maken van haar medische kennis. Bekijk hier waar je Outlander nog meer kunt kijken.


5. Strike Back, S7 (17 februari)


De actieserie Strike Back draait om de leden van Section 20, een speciale eenheid van de Britse geheime dienst, die overal ter wereld terroristen bestrijden en daarbij de meest gevaarlijke missies uitvoeren. Bekijk hier meer over Strike Back.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Ziggo in februari 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier