Nieuw op Netflix tijdens de Kerstdagen

Nieuw op Netflix tijdens de Kerstdagen
Nieuwe films en series in tweede helft december

Kijktip :

Niet iedereen heeft het naar zijn zin tijdens de Kerstdagen. Als je eens lekker wilt afzonderen, dan heeft Netflix een heleboel nieuwe films en series voor je in petto. Gids.tv zet de releases van Netflix op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Soundtrack; seizoen 1 (18 december)
Soundtrack gaat over 'de liefdesverhalen die een diverse, uiteenlopende groep mensen in hedendaags Los Angeles verbinden door de muziek die in hun hart en geest leeft. Bekijk hier meer over Soundtrack.

2. The Witcher (20 december)
De langverwachte fantasyserie The Witcher is in december eindelijk te zien op Netflix. Kijk naar een bijzondere rol van Henry Cavill. Een absolute aanrader voor fans van Game of Thrones. Bekijk hier meer over The Witcher.

3. The Two Popes (20 december)
Jonathan Pryce en Anthony Hopkins misschien wel in de rollen van hun leven! The Two Popes wordt nu al genoemd voor verschillende Golden Globes en Oscars! Bekijk hier meer over The Two Popes.

4. The Disaster Artist (21 december)
Een bijzondere film over misschien wel de beste slechte film ooit: Voordat je deze aanzet, kijk dan vooral The Room. Bekijk hier meer over The Disaster Artist.

5. Rick & Morty; seizoen 4 (22 december)
We moesten er al even op wachten, maar dan is eindelijk het vierde seizoen van Rick and Morty te zien in Nederland! Ook de andere drie seizoenen zijn natuurlijk te streamen op Netflix. Bekijk hier meer over Rick and Morty.

6. Lost in Space; seizoen 2 (24 december)
In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Ze proberen alles om de planeet te verlaten. Bekijk hier waar je Lost in Space nog meer kunt kijken.

7. Fast & Furious: Spionnenracers; seizoen 1 (26 december)
De eerste serie rond de Fast & Furious franchise, een animatieserie! De serie volgt de avonturen van tiener Tony Toretto, de neef van Dominic "Dom" Toretto (gespeeld door Vin Diesel in de franchise). Bekijk hier meer over Fast & Furious: Spionnenracers.

8. You; seizoen 2 (26 december)
Het eerste seizoen was een groot succes in Nederland en dus verwacht Netflix een storm op het tweede seizoen. Vanaf Tweede Kerstdag kun je de serie bekijken. Bekijk hier meer over You.

9. The App (26 december)
Terwijl hij in Rome is om zijn eerste film te schieten, raakt acteur en industriële erfgenaam Nick geobsedeerd door een dating-app. Bekijk hier meer over The App.

10. El Vecino; seizoen 1 (31 december)
Jose Ramon heeft een doodnormaal leven, maar dat verandert wanneer hij ontdekt dat zijn buurman Javier, een knappe journalist, in feite de beroemde superheld Titan is. Maar het hebben van superkrachten maakt Javier geen goed persoon. Bekijk hier meer over El Vecino.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV