Slotaflevering Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: schrijnende vermissing

Slotaflevering Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: schrijnende vermissing
Veertig jaar terug in de tijd

Kijktip :

Kees van der Spek doet in zijn programma Oplichters aangepakt normaal gesproken wat de titel zegt, maar in de slotaflevering van het huidige seizoen stort hij zich met hart en ziel op een andere zaak. Met de vermissing die hij onderzoekt begeeft hij zich op heel ander terrein.

Veertig jaar geleden
Normaal zijn dit soort zaken voorbehouden aan zijn collega's Peter R. de Vries en John van den Heuvel, maar Van der Spek besluit zich er ook eens aan te wagen. Hij heeft overigens niet de makkelijkste vermissingszaak uitgekozen: hij moet veertig jaar terug in de tijd. In 1979 verdween de destijds 36-jarige Willemijn van der Meer spoorloos.

Suriname
Als Van der Spek de zaak voor het voetlicht brengt, blijkt dat haar toenmalige echtgenoot Idris waarschijnlijk van meer weet. Idris woont inmiddels al tientallen jaren in Suriname, en al die tijd heeft hij zijn zes kinderen in onzekerheid achtergelaten. Als Idris nog leeft, moet hij inmiddels de respectabele leeftijd van 83 bereikt hebben. Van der Spek en zijn team gaan op zoek.

De slotaflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: schrijnende vermissing of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV