Home Alone niet op tv met kerst: waar kun je Home Alone wel kijken?

Home Alone niet op tv met kerst: waar kun je Home Alone wel kijken?
Disney+ biedt uitkomst

Film :

Er ging een schok door Nederland toen de tv-gids voor de kerstdagen de deur uit ging: Home Alone, dé kerstklassieker van de afgelopen dertig jaar, is dit jaar niet op televisie te zien. Waar moeten we Home Alone nu kijken? Gelukkig biedt Disney+ uitkomst.

Lees hier waar je alle Home Alone films kunt streamen.

Streamingdienst
Nu we niet van Home Alone kunnen genieten op tv, moeten we op zoek naar alternatieven. Hoe halen we Kevin McCallister toch in huis, met de heerlijke boobytraps die hem moeten beschermen tegen inbrekers Marv en Harry? Er zijn meerdere opties. Je kunt Home Alone streamen via Disney+. Mocht je echter geen abonnement willen, dan kun je de film los kopen en huren via onder meer iTunes en Pathé Thuis.

Het verhaal
De plot van Home Alone hoeven we misschien niet meer uit te leggen, maar we frissen graag je geheugen nog even op. De familie McCallister staat centraal. Zij wonen in een groot huis in Chicago, maar besluiten de kerstdagen door te brengen in Parijs. De omvang van de familie zorgt voor problemen, en moeder Kate raakt het overzicht langzaam kwijt. Te laat komt ze erachter dat ze Kevin thuis hebben achtergelaten, net op het moment dat twee inbrekers het huis leeg willen roven.

De film Home Alone (1990) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is te streamen via Disney+ en los aan te schaffen via onder meer iTunes en Pathé Thuis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Home Alone niet op tv met kerst: waar kun je Home Alone wel kijken? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV