Nieuw seizoen All Together Now trapt af met spectaculaire Kerstspecial

Nieuw seizoen All Together Now trapt af met spectaculaire Kerstspecial
Wie krijgt de zaal in beweging?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 21 december is het nieuwe seizoen van de meezingshow All Together Now wekelijks te zien op RTL 4. Voordat het echte seizoen begint, op 28 december, is er eerst een spectaculaire en gezellige Kerstspecial te zien, waarin een aantal kandidaten van vorig seizoen terugkeert.

Meezingen maar!
Aan het succesvolle format is niet gesleuteld: de kandidaten moeten zo veel mogelijk muziekprofessionals mee zien te krijgen met hun optreden. Er zitten honderd professionals in de zaal, die de optredens positief kunnen beoordelen door op te staan en mee te zingen en dansen. Wanneer ze zwijgend blijven zitten, zijn ze niet heel erg te spreken over de kandidaat.

Gerard Joling
Hoe meer professionals opstaan, hoe meer punten de kandidaat verdient. Wie aan het eind van de aflevering de hoogste score heeft, verdient maar liefst 10.000 euro. Bij het optreden gaat het niet alleen om de stem, maar om de gehele performance - zoals Gerard Joling, de aanvoerder van de professionals, als geen ander weet. De presentatie van All Together Now ligt in de vakkundige handen van Chantal Janzen.

Het nieuwe seizoen van All Together Now is vanaf zaterdag 21 december wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van All Together Now terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen All Together Now trapt af met spectaculaire Kerstspecial of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV