Vanavond op tv: Rico vs. Badr in Glory Collision 2, kerstspecial Beste Zangers en meer

Vanavond op tv: Rico vs. Badr in Glory Collision 2, kerstspecial Beste Zangers en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 21 december

Kijktip :

Of je nou in de stemming bent voor een goed gevecht of voor juist heerlijke kerstsferen, dat maakt niet uit. Er is voor de tv-kijker vanavond weer genoeg om uit te kiezen, met als hoogtepunten onder meer het gevecht van Rico Verhoeven vs. Badr Hari in Glory Collision 2 en de kerstspecial van Beste Zangers. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 21 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Liverpool - Flamengo (WK voor clubs)

NPO 2
NPO 2
18:20 uur

Vanavond staat de finale van het WK voor clubteams op het programma. In deze wedstrijd neemt Liverpool het op tegen de Braziliaanse club Flamengo.


Kerstspecial: All Together Now

RTL 4
RTL 4
20:00 uur

All Together Now keert vanaf vanavond terug op RTL 4 met een nieuw seizoen. Het gaat van start met een speciale kerstaflevering en het reguliere seizoen start zaterdag 28 december. De komende zaterdagen is het aan de deelnemers weer de taak om zo veel mogelijk van de 100 muziekprofessionals tegenover hen mee te laten zingen. Het gaat dit seizoen niet alleen om de beste stem, maar ook om het beste optreden. Gerard Joling voert de 100 muziekprofessionals aan. Hoe meer mensen er opstaan, hoe meer punten de deelnemer krijgt voor zijn of haar optreden. De artiest met de hoogste score wint aan het eind van de aflevering 10.000 euro. All Together Now wordt gepresenteerd door Chantal Janzen.


Live: Rico vs. Badr in 'Glory Collision 2'

Veronica
Veronica
20:00 uur

Rico Verhoeven en Badr Hari staan vanavond recht tegenover elkaar in de boksring. De twee aartsrivalen nemen het tegen elkaar op in een rematch, de vorige keer ging Rico er met de winst vandoor en dit verlies wil Badr graag rechtzetten. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden vanuit de GelreDome in Arnhem en is via een livestream te volgen op Gids.tv.


Kerstspecial: Beste Zangers

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Als je dol bent op Kerst en ook fan bent van het programma Beste Zangers, zit je vanavond goed. In deze speciale kerstaflevering van Beste Zangers zingen oud-deelnemers voor één keer niet elkaars liedjes, maar hun favoriete kersthits. 3JS-zanger Jan Dulles brengt een prachtige vertolking van Silent night van The Cats, Jeroen van der Boom zingt Let it snow en Trijntje Oosterhuis wenst iedereen een mooie kerst met Have yourself a merry little Christmas.

BN'ers
De BN'ers die de kerstliedjes zingen, zijn:

Edsilia Rombley

Zangeres en Songfestival-presentatrice

Gerard Joling

Zanger en presentator

Willeke Alberti

Zangeres en actrice

Jeroen van der Boom

Zanger en presentator

Trijntje Oosterhuis

Zangeres en voormalig jurylid The Voice of Holland

Jan Dulles

Zanger van de 3JS

Shelley Vol

Eén van de drie OG3NE-zussen

Lisa Vol

Eén van de drie OG3NE-zussen

Amy Vol

Eén van de drie OG3NE-zussen


Docu: Unknown Brood

NPO 3
NPO 3
22:40 uur

Op woensdag 11 juli 2001 sprong Herman Brood van het dak van het Hilton-hotel in Amsterdam. De wijze waarop hij een einde aan zijn leven maakte, is net zo extravagant als het leven dat hij heeft geleefd. Herman heeft in zijn eigen video's, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de vragen die zijn dood heeft opgeroepen. Unknown Brood duikt in het verleden om met dit niet-eerder vertoonde materiaal en de mensen die het dichtst bij hem stonden de belangrijke momenten te herbeleven. Broods leven was vanaf het begin tot het einde een worsteling tussen het zijn van een mens of het worden van een mythe. Op 11 juli kwamen die twee paden samen.


Theater: Nasrdin Dchar - JA

NPO 2
NPO 2
22:40 uur

In de theatershow JA laat acteur Nasrdin Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweegbrengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart 'JA!' kunt zeggen. Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en DAD (over zijn vader en het vaderschap) neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek weer mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Rico vs. Badr in Glory Collision 2, kerstspecial Beste Zangers en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier