All You Need Is Love Kerstspecial 2019: dit ga je zien in de uitzending

All You Need Is Love Kerstspecial 2019: dit ga je zien in de uitzending
28ste editie van Nederlandse kersttraditie

Kijktip :

Het is één van de grote kersttradities van Nederland: op kerstavond massaal voor de buis gaan zitten om de All You Need Is Love Kerstspecial te kijken. Ook dit jaar herenigt "Dr. Love" Robert ten Brink weer een aantal Nederlanders met hun geliefden.

De All You Need Is Love Kerstspecial is op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Guus Meeuwis
De All You Need Is Love Kerstspecial gaat direct goed van start met een optreden van Guus Meeuwis in de studio, die het nummer 'Vrolijk kerstfeest allemaal' zingt. Al tijdens dit optreden worden er diverse mensen uit het publiek samengebracht met hun grote liefde. Het zorgt, terwijl Meeuwis zingt, voor prachtige en ontroerende momenten op de tribunes van de studio. Met andere woorden: we zitten meteen lekker in de All You Need Is Love-sferen.

Buitenland
Ten Brink gaat zoals altijd ook naar het buitenland om Nederlanders te herenigen met hun buitenlandse geliefden. Dit jaar speelde het romantische sprookje zich af in de Zwitserse plaatsen Luzern en Engelberg, die worden omgeven door een prachtig sneeuwlandschap. Vijf Nederlandse meiden en één jongen worden herenigd met hun internationale droomman, die van over de hele wereld naar Zwitserland zijn gekomen. Ze zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Amerika, Koeweit en Argentinië.

Kerstbus
Naast de buitenlandse avonturen van Ten Brink heeft hij ook in ons koude kikkerlandje voor flink wat warme momenten gezorgd. Hij stapt dit jaar weer in zijn 'kerstbus', waarmee hij op spectaculaire wijze arriveert bij Schiphol. Daar staat een grote groep stewardessen al klaar om met de traditionele 'stewardessendans' alle verraste dierbaren uit het buitenland welkom te heten in Nederland. En ook dat levert prachtige momenten op.

De All You Need Is Love Kerstspecial is op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love Kerstspecial 2019: dit ga je zien in de uitzending of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV