Vanavond op tv: Doorbakken met Irene Moors, Kerstfeest in de stad en meer

Vanavond op tv: Doorbakken met Irene Moors, Kerstfeest in de stad en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 december

Kijktip :

Ben jij van plan om op Eerste Kerstdag na het kerstdiner op de bank te ploffen en te genieten van de leukste kerstprogramma's? Dat kan! Ben je een liefhebber van Heel Holland Bakt en leer je graag hoe je mooie taarten, lekkere broden en prachtige kerstgebakjes bakt? Vanavond start het nieuwe napraatprogramma van Heel Holland Bakt, Doorbakken. Irene Moors blikt terug op de voorgaande aflevering en juryleden Janny en Robèrt gaan het land in om de verschillende baktradities te ontdekken.

Blik terug op een bewogen 2019
Zijn kerstliedjes jouw favoriet? Het concert Kerstfeest in de stad laat je genieten van de mooiste optredens van Samantha Steenwijk, OG3NE, Wolter Kroes en Jamai. Later op de avond kun je bij NPO 1 kijken naar Mensen met M. In deze aflevering gaat Margriet van der Linden in gesprek met o.a. Songfestival-winnaar Duncan Laurence. Wil je liever terugkijken naar de showbizz gebeurtenissen uit 2019? In de kerstspecial van Shownieuws blikt presentatrice Leonie ter Braak samen met BN'ers in Spanje terug op een bewogen 2019 in showbizzland.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziek: Kerstfeest in de stad

NPO 1
20:25 uur

Tijdens het Kerstfeest in de stad zingen bekende artiesten kerstliedjes en vertellen cliënten van het Leger des Heils aangrijpende persoonlijke verhalen. Tijdens het concert in Maassluis zingen Samantha Steenwijk, OG3NE, Wolter Kroes en Jamai kerstliederen en hartverwarmende popliedjes. Bert van Leeuwen presenteert de uitzending en Anne-Mar Zwart doet verslag van de lichtjestocht.

Nieuw: Doorbakken

NPO 1
21:45 uur

Vanavond start het nieuwe napraatprogramma van Heel Holland Bakt, Doorbakken. Presentatrice Irene Moors blikt elke woensdag op een andere locatie terug op de voorgaande aflevering van het bakprogramma. Dat doet ze met bekende bakfans en bakkers. Ook gaan juryleden Janny en Robèrt het land in om de verschillende baktradities te ontdekken.

Mensen met M: Duncan Laurence & Laura H.

NPO 1
22:35 uur

In deze aflevering van Mensen met M gaat Margriet van der Linden in gesprek met Songfestival-winnaar Duncan Laurence en 'kalifaatmeisje' Laura H. In Mensen met M gaat Margriet van der Linden in de week van kerst vier avonden achter elkaar met twee bekende Nederlanders in gesprek. Ze hebben allemaal op hun eigen manier kleur gegeven aan het afgelopen jaar.

Hier kun je Mensen met M terugkijken


Shownieuws kerstspecial: terugblik met BN'ers

SBS 6
23:00 uur

In deze kerstspecial van Shownieuws blikt presentatrice Leonie ter Braak samen met BN'ers in Spanje terug op een bewogen 2019 in showbizzland. Ter Braak en haar gasten gaan naar een prachtig resort op het Spaanse eiland Gran Canaria. Met onder anderen zanger Frans Duijts, Caroline van Eeden (huisvriendin van de Meilandjes) en zanger Thomas Berge blikt ze terug op het afgelopen jaar. Voor ieder van hen is 2019 een zeer bewogen jaar geweest.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV