Najib Amhali en Jandino Asporaat live in de Kuip te zien op Oudejaarsavond

Najib Amhali en Jandino Asporaat live in de Kuip te zien op Oudejaarsavond
Comedyshow 31 december uitgezonden bij RTL 5

Kijktip :

Najib Amhali en Jandino Asporaat stonden op 1 juli 2017 samen voor een optreden live in de Kuip. Het was een bijzondere show, aangezien het een van de grootste comedyshows was die ooit in Nederland is gegeven. En dit grootse comedyoptreden is op Oudejaarsavond te zien bij RTL 5.

Sketches en muziek
Najib en Jandino hadden voor deze gelegenheid genoeg andere artiesten uitgenodigd om mee te doen. Onder anderen Jan Smit, Trijntje Oosterhuis en Broederliefde kwamen langs om het muzikale programma te verzorgen. De twee cabaretiers zelf gaven verschillende optredens met sketches en ook bekende typetjes kwamen voorbij, zoals Amhali’s neef Lonny en Asporaat’s Judeska.

Najib Amhali En Jandino Asporaat Live In De Kuip is op Oudejaarsavond, 31 december, om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt daarna Najib Amhali En Jandino Asporaat Live In De Kuip terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali en Jandino Asporaat live in de Kuip te zien op Oudejaarsavond of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier