Ilja Gort vanaf 24 januari opnieuw naar Spanje

Ilja Gort vanaf 24 januari opnieuw naar Spanje
Gort over de Grens op NPO 2

Nieuws :

Vanaf eind januari neemt de enige echte tv-wijnkenner Ilja Gort de kijker in het vierde seizoen van zijn veelbesproken programma mee terug naar Spanje, op zoek naar de Spaanse passie. Vanaf 24 januari is Gort over de Grens elke vrijdag te zien om 19.50 uur op NPO 2. In de eerste aflevering op vrijdag 24 januari reist Ilja Gort door de provincie Alicante.

Het nieuwe seizoen staat bol van verrassende ontmoetingen en prachtige bekende én onbekende plekken. En natuurlijk ook de mooiste wijnen en het lekkerste eten. Wordt hij verliefd op Spanje of blijft hij toch trouw aan zijn geliefde Frankrijk?

Alicante
Op het voormalig pirateneiland Tabarca maakt hij kennis met de Italiaans/Spaanse keuken. Bij een wonderlijke wijnboer proeft hij de duurste wijn van Spanje. Hij stelt zich bloot aan de hemel en de hel van Benidorm en wordt door zingende druivenpluksters getrakteerd op: "de lekkerste vieze wijn die ik ooit gedronken heb". Andere plekken die Gort aandoet in Spanje zijn Asturië, Huelva, Catalonië, Tierra de Campos en Cordoba.

Gort over de Grens is elke vrijdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Gort over de Grens terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ilja Gort vanaf 24 januari opnieuw naar Spanje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV