Gordon's nieuwe programma 100 Jaar Jong maandag op SBS 6

Gordon's nieuwe programma 100 Jaar Jong maandag op SBS 6
Eerste serieuze presentatieklus voor Gordon bij SBS

Kijktip :

In het nieuwe programma 100 Jaar Jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers.Het zijn allemaal uitgesproken ouderen met heel veel ontroerende, grappige en inspirerende verhalen. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Geraniums
Alle ouderen laten zien dat oud worden en positief in het leven staan, prima samengaan. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in dit programma.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaat Gordon met de 103-jarige Sam mee boodschappen doen en bezoeken ze de Grote Kerk van Vlaardingen. De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter. Ze houdt wel van een glaasje en gaat er nog een paar avonden per week op uit voor haar grote passie: bridgen.

100 Jaar Jong is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon's nieuwe programma 100 Jaar Jong maandag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV