Vanavond op tv: nieuw seizoen Grey's Anatomy, terugkeer Five Days Inside en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Grey's Anatomy, terugkeer Five Days Inside en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 januari

Kijktip :

Vanavond gaat op Net 5 eindelijk het langverwachte nieuwe seizoen van Grey's Anatomy van start. Verder keert onder meer Five Days Inside terug, maar met drie nieuwe presentatrices. Er zijn echter nog veel meer nieuwe programma's te bewonderen vanavond. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De douane in actie

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

In De douane in actie wordt de Nederlandse douane elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 gevolgd. Elke dag weer onderschept de Nederlandse douane de meest vreemde, exotische maar vooral illegale goederen. De douane in actie biedt een unieke inkijk in een wereld die tot nu toe verborgen bleef. De douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit.


Nieuw: Grey's Anatomy seizoen 16

NET 5
NET 5
20:30 uur

De meest populaire Amerikaanse Net 5-series zijn vanaf vanavond weer bij Net5 terug op de dinsdagavond. Om 20:30 uur start het 16e seizoen van Grey's Anatomy. De laatste aflevering van Grey's Anatomy seizoen 15 eindigde nogal onheilspellend voor Meredith Grey: nadat ze had bekend schuldig te zijn aan fraude werd ze ontslagen. Daarop gaf Meredith zichzelf aan bij de politie. Wat zijn de gevolgen voor Meredith en kan ze wel weer aan de slag bij het Grey Sloan Memorial? En wat is er gebeurd met Jackson nadat hij in de mist verdween?


Nieuw: Net ff anders

NPO 3
NPO 3
21:10 uur

In het nieuwe programma Net ff anders volgt Marlijn Weerdenburg zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Elke dinsdag om 21:10 uur op NPO 3. Ze hebben allemaal dezelfde droom: een zo normaal mogelijke toekomst opbouwen waarin ze een baan hebben, een eigen huis, een relatie en kinderen. Ze verlangen vurig naar hetzelfde leven als hun leeftijdsgenoten. Ze willen zelfstandig met de trein of bus reizen, op vakantie zonder hun ouders en vertrouwd zijn met mensen.


Nieuw: Five Days Inside

RTL 4
RTL 4
21:25 uur

Na twee seizoenen met Beau van Erven Dorens gaat de documentaireserie Five Days Inside, over instellingen in Nederland, vanaf vanavond verder met Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger. In de eerste aflevering gaat Natasja Froger vijf dagen logeren in Raamsdonksveer bij Centrum voor Huntington De Kloosterhoeve. Daar worden mensen verzorgd die lijden aan de ernstige, erfelijke hersenziekte Huntington.


Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

NET 5
NET 5
21:25 uur

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare ziekenhuis van Amerika waar Dr. Max Goodwin medisch directeur is. In het tweede seizoen probeert Max zijn draai weer te vinden na twee ingrijpende gebeurtenissen: het catastrofale ongeluk en de geboorte van zijn dochter.


Nieuw: Team Parate Eenheid

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

In Team Parate Eenheid wordt een speciaal getraind politieteam van Rotterdam gevolgd. Elke dinsdag om 21:30 uur op RTL 5. Het werk van een gemiddelde agent is al bijzonder veelzijdig, de leden van het Team Parate Eenheid doen er nog een schepje bovenop. Vanuit het hoofdkwartier ondersteunen zij afdelingen in de hele eenheid, van ME-inzet tot aanhoudingen van gevaarlijke verdachten voor de recherche.


Terug: Nachtdieren

NPO 3
NPO 3
22:00 uur

Ook in het tweede seizoen van Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen? Elke dinsdag rond 22:00 uur op NPO 3. Ryanne begint het seizoen in Utrecht, waar ze afgaat op het pianogeluid in Hoog Catharijne. Ze loopt ook naar binnen bij een studentenhuis waar tien vrouwen blijken te wonen en ze eindigt bij volkszanger Martin, die na 40 jaar uit de kast is gekomen en nu gelukkiger is dan ooit.


Nieuw: De Lokroep

NPO 2
NPO 2
22:20 uur

In de driedelige documentaireserie De Lokroep neemt Sinan Can je mee in de geschiedenis van de radicale islam in Nederland. Op 7, 8 en 9 januari om 22:20 uur te zien op NPO 2. In de eerste aflevering van De Lokroep staat Eindhoven centraal. Wat speelde zich af op een duikschool daar? En wat was de rol van de Al Fourqaan moskee? Sinan Can spoort één van de eerste Nederlandse jihadisten uit de jaren negentig op en spreekt hem op een geheime locatie in Turkije. Hij blikt met hem terug op het eerste grote Jihadproces waarin hij verdachte was.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Grey's Anatomy, terugkeer Five Days Inside en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen