Britse thrillerserie Cheat vanaf zaterdag te zien op NPO 3

Britse thrillerserie Cheat vanaf zaterdag te zien op NPO 3
Docent in de penarie

Kijktip :

In september van het afgelopen jaar was de vierdelige Britse thrillerserie Cheat een groot succes op de Vlaamse zender Eén, en dus besluit de NPO om deze zenuwslopende serie ook in Nederland uit te zenden. Vanaf zaterdag 11 januari zie je 'm elke zaterdag op NPO 3.

University of Cambridge
In Engeland zijn er al sinds mensenheugenis twee universiteiten die met kop en schouders boven de rest uitsteken: die van Cambridge en Oxford. Leah Dale (gespeeld door Katherine Kelly) is professor op de eerste, en daar heeft ze het prima naar haar zin. De dag waarop ze een verdacht goed geschreven essay van één haar studenten onder ogen krijgt, verandert echter alles.

Fraude?
Het lijkt Leah onmogelijk dat haar studente Rose plotseling zo goed kan schrijven en ze vermoedt dan ook dat ze fraude heeft gepleegd. Er zit maar één ding op: Rose een onvoldoende geven. Rose is diep beledigd en is niet bereid zich bij haar slechte cijfer neer te leggen. Ze zint op wraak en toont zich al snel van haar meest manipulatieve kant. Voor Leah wordt de situatie steeds gevaarlijker.

De vierdelige Britse thrillerserie Cheat is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Cheat terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse thrillerserie Cheat vanaf zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV