Bloedstollende thriller The Next Three Days vrijdag te zien op België Eén

Bloedstollende thriller The Next Three Days vrijdag te zien op België Eén
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Sommige films van topacteur Russell Crowe sneeuwen een beetje onder in zijn geweldige oeuvre. Eén van die films is The Next Three Days. Deze bloedstollende thriller is op vrijdag 5 juni te zien op België Eén. Je kunt The Next Three Days streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
John (Russell Crowe) en Lara (Elizabeth Banks) vormen samen met hun zoontje een gelukkig gezin. Totdat de politie hun huis binnen valt. Ze arresteren Lara als verdachte van een gruwelijke moord. Als haar onschuld na drie jaar nog steeds niet bewezen is, ziet John slechts één uitweg: haar zelf uitbreken. John is in het dagelijks leven docent, en beseft dat hij geen idee heeft wat ervoor nodig is om zo'n krankzinnig complex plan uit te voeren. Dus schakelt hij hulp in. Daarmee riskeert hij alles wat hij heeft om de vrouw van wie hij houdt terug te krijgen.

Topcast
Crowe kennen we allemaal van zijn geweldige rollen in films als L.A. Confidential, The Insider, Gladiator, A Beautiful Mind en Cinderella Man, en tussen al die klassiekers valt The Next Three Days bijna niet op. Niettemin is deze zenuwslopende film het bekijken waard, al is het alleen maar vanwege de geweldige cast. Naast Crowe en Banks schitteren namelijk ook bekende namen als Brian Dennehy, Olivia Wilde en Liam Neeson in deze productie. Gaat dat zien!

The Next Three Days (2010) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op vrijdag 5 juni om 23.00 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bloedstollende thriller The Next Three Days vrijdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV