Suspects seizoen 4 vanaf maandag te zien op België Eén

Suspects seizoen 4 vanaf maandag te zien op België Eén
Londense politie strijdt tegen de misdaad

Kijktip :

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari is het vierde seizoen van de Britse politieserie Suspects te zien op de Vlaamse zender Eén. In Suspects volgen we een team van drie detectives bij de Londense politie en hun strijd tegen de misdaad.

Verdwenen militair
Aan het begin van het vierde seizoen zorgt een vader voor ophef nadat hij een demonstratie op touw zet. Hij wil het leger ertoe te bewegen een zoektocht naar zijn vermiste zoon te beginnen. Na zijn terugkeer uit Afghanistan is hij spoorloos verdwenen, en de verdenkingen gaan uit naar drie van zijn militaire collega's met wie hij op de avond van zijn verdwijning een borrel dronk.

Ongeval
Martha, Jack en Charlie worden op de zaak gezet en al snel gaat het balletje rollen. Wanneer één van de verdachten namelijk doorrijdt na een verkeersongeval, ontdekt het team dat het regiment in kwestie een duister geheim verbergt. Geen van de verdachten wil echter iets loslaten. Het team heeft nog een troef in handen: door een vermist satellietnavigatiesysteem te traceren hopen ze het lichaam van de vermiste soldaat te vinden.

Het vierde seizoen van de Britse politieserie Suspects is van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari dagelijks rond 23.00 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suspects seizoen 4 vanaf maandag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier