Gregory Sedoc presenteert nieuw programma Knappe Koppen

Gregory Sedoc presenteert nieuw programma Knappe Koppen
Vanaf 5 februari op NPO 2

Nieuws :

In het nieuwe AVROTROS-programma Knappe Koppen geeft Gregory Sedoc met de knapste koppen van Nederland antwoord op prangende vragen van kijkers. Vanuit de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen in het historische Trippenhuis in Amsterdam geven topwetenschappers antwoord in een exclusief privécollege.

Waarom luisteren pubers niet naar hun ouders? Wat is het nut van ongedierte? En waarom is afvallen toch zo moeilijk? Gregory Sedoc ontvangt de knappe koppen in de roemrijke Rode Zaal van het Trippenhuis; dé plek waar ook genie en Nobelprijswinnaar Albert Einstein ooit sprak.

Vragen
Sedoc is enthousiast over het nieuwe programma: “We lopen allemaal wel eens met vragen in ons hoofd, die makkelijk te beantwoorden lijken, maar dat zeker niet zijn. Het is echt uniek dat we samen met de top van de wetenschap deze vragen kunnen beantwoorden”.

Knappe Koppen is vanaf 5 februari elke woensdag om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt iedere uitzending van Knappe Koppen terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gregory Sedoc presenteert nieuw programma Knappe Koppen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen