Nieuw op Disney Plus in februari 2020

Nieuw op Disney Plus in februari 2020
Van Toy Story 4 tot nieuw seizoen Clone Wars

Kijktip :

In februari staan er weer wat leuke Disney-releases op het programma voor Disney+. Zo komt het nieuwste deel van de Toy Story-franchise, maar ook het nieuwe seizoen van Clone Wars! Gids.tv zet de releases van Disney Plus op een rij. Let op: totdat Disney Nederland de titels bevestigd, zijn deze titels onder voorbehoud.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. Lamp Life (31 januari)


Bo Peep maakt een grote comeback in Disney’s en Pixar’s recente Toy Story 4 en ze speelt een hoofdrol in deze geheel nieuw geanimeerde korte film. Waarom schitterde ze van afwezigheid in Toy Story 3? Bekijk hier meer over Lamp Life.

2. Toy Story 4 (5 februari)


De beste Disney-film van 2019 zal binnenkort op Disney Plus verschijnen. Of dat deze maand is of ergens in de komende maanden is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de release gelijk lopen met Lamp Life. Bekijk hier waar je Toy Story 4 nog meer kunt kijken.

3. Timmy Failure: Mistakes Were Made (7 februari)


De boekverfilming volgt de fantasierijke Timmy Failure, die samen met zijn partner, een enorme ijsbeer genaamd Total, een detectivebureau runt. Bekijk hier meer over Timmy Failure: Mistakes Were Made.

4. Clone Wars, S7 (17 februari)


Het langverwachte zevende seizoen van de Star Wars animatieserie Clone Wars komt deze maand naar Disney+. Het laatste seizoen stamt alweer uit 2015, dus het is de hoogste tijd! Bekijk hier meer over Clone Wars.

5. The Lion King (22 februari)


De hervertelling van misschien wel de beste animatiefilm ooit is wonderschoon en magisch om naar te kijken. Met de sterrenkracht van Beyoncé en Donald Glover was dit een van de bestverdienende films van 2019. Bekijk hier waar je The Lion King nog meer kunt kijken.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix en Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV