Frits Wester dinsdag terug bij RTL Nieuws na alcoholproblemen

Frits Wester dinsdag terug bij RTL Nieuws na alcoholproblemen
Commentator doet maandag eenmalig zijn verhaal bij Jinek

Nieuws :

Frits Wester keert dinsdag weer terug bij RTL Nieuws. De politiek commentator was er enkele maanden tussenuit om aan zijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, te werken.

Wester mentaal en fysiek weer fit
"Ik heb nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden", laat Wester weten via RTL Nieuws. Op de foto bij het Instagram-bericht is te zien dat hij flink wat kilo’s is kwijtgeraakt. Wester en zijn werkgever besloten 20 september 2019 gezamenlijk om een pauze in te lassen. “Dat gebeurde na de uitzending van 8 september waarbij niet alles ging zoals gepland”, laat RTL weten.

Ophef rond ‘dubbele tong’ Frits Wester
Na deze bewuste uitzending ontstond veel ophef rond Wester omdat hij slecht uit zijn woorden kwam en het voor veel kijkers duidelijk was dat hij te diep in het glaasje had gekeken. In eerste instantie liet de verslaggever nog weten erg vermoeid te zijn, maar even later liet hij zich toch opnemen in een afkickkliniek en gaf zijn alcoholproblemen toe.

Maandagavond 13 januari doet Frits Wester eenmalig zijn verhaal over zijn alcoholproblemen bij Jinek. Jinek is elke werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere uitzending en de beste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester dinsdag terug bij RTL Nieuws na alcoholproblemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen