Vanavond in Op1: Jamai over #doneer1minuut, vuurwerkplannen van Kabinet en meer

Vanavond in Op1: Jamai over #doneer1minuut, vuurwerkplannen van Kabinet en meer
Dit zijn de gasten van Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana

Kijktip :

Vanavond nemen opnieuw Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana plaats aan de tafel van Op1 om de talkshow aan elkaar te praten. Vorige week kregen Giovanca de wind van voren in de media. Ze kreeg veel kritiek op haar presentatie, al kwam Tijs er wel goed vanaf. Vanavond krijgt het duo een tweede kans, en er schuiven weer verschillende gasten aan.

Onderwerpen in Op1 - 14 januari

  • Elk jaar overlijden in Nederland zo’n 150 mensen omdat een donororgaan te laat komt. De wachttijd is twee jaar en om deze te verkorten is de actie #doneer1minuut opgezet. Jamai Loman, die zelf een nier kreeg, IC-arts Farid Abdo van het Radboudumc en patiënten Peter Every en Fabian Cornelissen vertellen hier meer over.
  • Bert Wijbenga (VVD, locoburgemeester van Rotterdam) en Nourdin el Ouali (Nida) gaan met elkaar in debat over het vluchtelingenquotum van 640 personen per jaar in de stad.
  • VVD-kamerlid Dilan Yesilgoz komt langs om de plannen rond vuurwerk van het Kabinet te verdedigen.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Jamai over #doneer1minuut, vuurwerkplannen van Kabinet en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV