Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren banjeren door de tuin

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren banjeren door de tuin
Recht van overpad?

Kijktip :

Deze donderdag (16 januari) krijgt mr. Frank Visser opnieuw een even pittige als hilarische zaak voor de kiezen. In het Zuid-Hollandse Warmond is er een flinke ruzie ontstaan tussen Cora en haar buren, omdat die elke dag door haar tuin banjeren.

Helemaal klaar mee
Viktor Brand reist samen met mr. Visser af naar Warmond, waar ze in gesprek gaan met Cora en haar buren Dick en Thomassina. Cora is woedend, want haar buren lopen elke dag bij haar door de tuin - en daar is ze helemaal klaar mee. Cora dacht na haar scheiding lekker rustig te kunnen wonen in een charmant huisje, maar daar komt dus niks van terecht.

Recht van overpad
Dick en Thomassina voeren als argument aan dat zij het recht van overpad hebben: ze gebruiken Cora's tuin al 27 jaar om via een kortere weg naar de supermarkt te lopen en dat willen ze graag zo houden. Een stevige woordenwisseling was het gevolg en sindsdien leven ze volledig langs elkaar. Hoog tijd dus dat mr. Visser orde op zaken stelt.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren banjeren door de tuin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV