Dionne Stax presenteert nieuw seizoen DNA Onbekend

Dionne Stax presenteert nieuw seizoen DNA Onbekend
Vanaf 30 januari op NPO 1

Nieuws :

DNA Onbekend is vanaf donderdag 30 januari terug met een nieuwe presentator. Dionne Stax gaat op pad met mensen die voor eens en voor altijd het antwoord willen weten op prangende vragen als; is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie?

Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van deze mensen, want leven in het ongewisse veroorzaakt veel verdriet. Dionne brengt in DNA Onbekend de uitslag van de test die een eind kan maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering spreekt Dionne met Lynda. Zij wil weten of Henk, de man die zij als vader ziet, ook écht haar vader is. Henk krijgt op achtjarige leeftijd een ongeluk, waarna hij onvruchtbaar wordt verklaard. Hij krijgt een relatie met een vrouw en wonder boven wonder krijgen zij twee kinderen; André en Lynda. Maar: is Henk wel haar echte vader? Lynda’s moeder is inmiddels overleden. Alleen een DNA-test kan uitsluitsel bieden.

DNA Onbekend is vanaf donderdag 30 januari om 20.35 uur op NPO 1. Je kunt vanaf dan iedere aflevering van DNA Onbekend terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dionne Stax presenteert nieuw seizoen DNA Onbekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV