Slotseizoen Hollands Hoop vanaf 9 februari

Slotseizoen Hollands Hoop vanaf 9 februari
Acht nieuwe afleveringen

Nieuws :

Het is een van de meest geprezen Nederlandse series van de laatste jaren en sleepte meerdere nominaties en prijzen in de wacht. Het laatste seizoen van Hollands Hoop is vanaf zondag 9 februari 2020 acht weken lang te zien op NPO 3.

Het verhaal
In het tweede seizoen heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij, door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. In seizoen 3 wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Cast
Ook in het derde seizoen worden de hoofdrollen gespeeld door o.a. Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier, Peter Van Den Begin, Gaite Jansen en Hadewych Minis. Nieuwkomers dit laatste seizoen zijn o.a. Chris Zegers en Malou Gorter.

Hollands Hoop is vanaf zondag 9 februari acht zondagen om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Hollands Hoop terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotseizoen Hollands Hoop vanaf 9 februari of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV