Angela Groothuizen bezoekt in Five Days Inside verslavingskliniek JellinekMinnesota

Angela Groothuizen bezoekt in Five Days Inside verslavingskliniek JellinekMinnesota
Vijf dagen opgesloten in kliniek

Kijktip :

In de aflevering van Five Days Inside van dinsdag 21 januari gaat Angela Groothuizen op bezoek in verslavingskliniek JellinekMinnesota. Daar verblijft ze vijf dagen om met de verslaafden in gesprek te gaan en te ervaren hoe het is om in de klinek te leven.

Amstelveen
De JellinekMinnesota-kliniek ligt in Amstelveen en vangt mensen met allerlei verslavingen op, van drank en drugs tot gokken. Angela loopt tijdens haar verblijf vijf dagen mee met een groep mannen die middenin het twaalfstappenprogramma zit. "Bij Five Days Inside ga je vijf dagen lang heel intens om met mensen die door bijvoorbeeld verslavingen of ziektes hun leven moeten omgooien," aldus Angela.

Leven oppakken
De presentatrice vervolgt: "Doordat je er vijf dagen bij mag zijn leer je ze goed kennen en zie je pas echt hoe ze hun leven oppakken." Angela Groothuizen is één van de drie presentatrices die gezamenlijk het stokje van Beau van Erven Dorens hebben overgenomen als presentatoren van Five Days Inside. Ook Natasja Froger en Caroline Tensen bezoeken dit seizoen diverse instellingen.

Five Days Inside is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela Groothuizen bezoekt in Five Days Inside verslavingskliniek JellinekMinnesota of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV