Expeditie Robinson NL vs. BE vanaf donderdag wekelijks te zien op Videoland

Expeditie Robinson NL vs. BE vanaf donderdag wekelijks te zien op Videoland
Spin-off van Expeditie Robinson

Kijktip :

Expeditie Robinson is één van de populairste spelprogramma's van de Nederlandse televisie. Tussen september en december zaten er wekelijks zo'n 1,5 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd voor de survivalshow. Vanaf donderdag 23 januari is de spin-off Expeditie Robinson NL vs. BE wekelijks te zien op Videoland.

Eindelijk weer Belgen
Het was vroeger de normaalste zaak van de wereld dat er zowel Nederlanders als Belgen meededen aan Expeditie Robinson, maar sinds 2013 hebben er geen Vlamingen meer meegedaan aan het programma - met uitzondering van enkele 'losse' Belgische deelnemers. In Expeditie Robinson NL vs. BE zal er een Nederlands en een Vlaams team zijn, allebei gevormd door acht deelnemers.

Presentatie
De presentatie van Expeditie Robinson NL vs. BE ligt in handen van Geraldine Kemper en Bartel van Riet, die de zestien deelnemers het vuur aan de schenen leggen met tal van pittige opdrachten. Wie gaat er vandoor met de winst?

Vanaf donderdag 23 januari verschijnt er wekelijks om 20.30 uur een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs. BE op Videoland.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson NL vs. BE vanaf donderdag wekelijks te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier