Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: Dafne Schippers, Gijs Naber en Thekla Reuten

Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: Dafne Schippers, Gijs Naber en Thekla Reuten
Frank Evenblij gaat ook langs bij Ilja Leonard Pfeijffer

Kijktip :

Morgen (vrijdag 24 januari) is de - voorlopig - laatste aflevering van Evenblij maakt vrienden te zien op NPO 1. In deze uitzending gaat Frank Evenblij op bezoek bij schrijver Ilja Leonard Pfeijffer, atlete Dafne Schippers en acteurskoppel Gijs Naber/Thekla Reuten.

Grand Hotel Europa
In de Italiaanse stad Genua praat Evenblij met Ilja Leonard Pfeijffer, de auteur van de grootste literaire hit van 2019: Grand Hotel Europa. Hoe woont en leeft de bestsellerauteur in deze Italiaanse havenstad? Vervolgens bezoekt Evenblij Dafne Schippers, één van de grootste atletes uit de Nederlandse geschiedenis. Veel mensen verwachten medailles van haar op de Olympische Spelen in Tokio, deze zomer.

Dieptepunt
Dat gaat echter niet vanzelf, want drie maanden geleden bevond Schippers zich op zowel mentaal als fysiek vlak op een dieptepunt. Tot slot gaat Evenblij langs bij het bekende acteurskoppel Gijs Naber/Thekla Reuten. Zij geven voor het eerst in hun leven een gezamenlijk, persoonlijk interview. Ze vertellen openhartig over hun relatie en de noodlottige - maar tegelijk ontroerende - manier waarop zij elkaar ontmoetten aan het sterfbed van gezamenlijke vriend Jeroen Willems.

De laatste aflevering van Evenblij maakt vrienden is op vrijdag 24 januari om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: Dafne Schippers, Gijs Naber en Thekla Reuten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV