Knallende actiefilm John Wick: Chapter 2 zie je dinsdag op Veronica

Knallende actiefilm John Wick: Chapter 2 zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via onder meer Pathé Thuis

Kijktip :

Met de fantastische, spectaculaire actiefilm John Wick blies acteur Keanu Reeves zijn carrière in 2014 nieuw leven in. De franchise telt inmiddels drie films, waarvan de tweede - John Wick: Chapter 2 - dinsdag 28 januari te zien is op Veronica. Je kunt de film ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
John Wick (gespeeld door Reeves) is een legendarische huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Een voormalige medewerker probeert een schimmige, internationale moordenaarsbende te pakken te krijgen. Vanwege een gezworen eed om hem te helpen reist John af naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen de meest dodelijke moordenaars van de wereld.

Comeback
Keanu Reeves was in de jaren negentig één van de grootste filmsterren ter wereld dankzij rollen in een aantal klassiekers. Point Break, My Own Private Idaho, Bram Stoker's Dracula, Much Ado About Nothing, Speed, The Devil's Advocate en The Matrix zijn slechts enkele van de fantastische films waarin hij heeft gespeeld. Daarna raakte zijn carrière echter behoorlijk in het slop door een aantal flops, maar met John Wick (2014) maakte Reeves een glorieuze comeback - die zelfs heeft geleid tot een rolletje in Toy Story 4.

John Wick: Chapter 2 (2017) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op dinsdag 28 januari om 20.30 uur te zien op Veronica.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Knallende actiefilm John Wick: Chapter 2 zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier