Vanavond op tv: Andere Tijden over Rita Hovink, nieuw seizoen Sister Wives en meer

Vanavond op tv: Andere Tijden over Rita Hovink, nieuw seizoen Sister Wives en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 januari

Kijktip :

Vanavond is Astrid Sy voor het eerst te zien als presentatrice van Andere Tijden in een aflevering over zangeres Rita Hovink. Verder onder meer een nieuw seizoen van Sister Wives op TLC. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dit zijn wij: verder op NPO 3

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

De Nederlandse dramaserie Dit zijn wij gaat vanwege tegenvallende kijkcijfers op NPO 1 vanaf vanavond verder op NPO 3. De laatste zes afleveringen zijn voortaan wekelijks op woensdag om 20:25 uur te zien op NPO 3. Bekijk hier afleveringen van Dit zijn wij terug.


Terug: Sister Wives

TLC
TLC
20:30 uur

Vanavond start het negende seizoen van de realityserie Sister Wives. Elke woensdag om 20:30 uur op TLC. De spanningen nemen toe in het polygamische gezin van Kody en zijn vier vrouwen. Nu ze Las Vegas gaan verlaten voor hun nieuwe onderkomen in de Coyote Pass, lijken er allerlei sluimerende issues boven te komen. De spanning begint extern als ze tegenslag krijgen bij het betrekken van hun tijdelijke huurwoningen in Flagstaff.


Terug: Andere Tijden

NPO 2
NPO 2
22:20 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Andere Tijden met een nieuwe presentator, Astrid Sy, op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 22:20 uur op NPO 2, na Nieuwsuur. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over Rita Hovink (1944-1979), van 'Laat me alleen'. Ze is bekend van haar Nederlandstalige hits, maar vrijwel onbekend is haar carrière als jazzzangeres. Vijftig jaar na dato wordt haar jazzplaat Love Me or Leave Me opnieuw uitgebracht. Muziekkenners zijn lyrisch.


Docu: Toen ma naar Mars vertrok

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In de documentaire Toen ma naar Mars vertrok portretteren filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi het leven van hun moeder Noha. Zij verliet decennia geleden Marokko om herenigd te worden met haar man Ali, die eerder als gastarbeider naar Nederland was gekomen. Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt ze zich vast aan haar gezin in het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg (Zeeland) heet. Terwijl ze geleidelijk haar negen kinderen het huis ziet verlaten, blikt ze terug op haar leven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Andere Tijden over Rita Hovink, nieuw seizoen Sister Wives en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV