Sexy spionagethriller Red Sparrow woensdag te zien op Veronica

Sexy spionagethriller Red Sparrow woensdag te zien op Veronica
Film ook te streamen via onder meer Pathé Thuis

Kijktip :

Jennifer Lawrence brak op haar twintigste door met de fantastische film Winter's Bone en heeft zich in de jaren daarna ontwikkelt tot één van de grootste filmsterren van het moment. In 2018 koos ze voor een rol in de sexy spionagethriller Red Sparrow. De film is woensdag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Dominika Egorova (gespeeld door Lawrence) probeert te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. Ze wordt tegen haar wil gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen. Hiervoor zijn alle middelen toegestaan. Ze moet de CIA-agent Nathaniel Nash (Joel Edgerton) verleiden en de twee staan al snel lijnrecht tegenover elkaar. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden.

Een andere kant van Lawrence
Na fantastische, maar degelijke rollen in films als Winter's Bone, Silver Linings Playbook en The Hunger Games liet Jennifer Lawrence in 2013 al een vleugje van haar sexy kant zien in American Hustle. In 2018 betekende Red Sparrow echter een nóg gewaagder project van de actrice, die met deze rol doet denken aan de stomende thrillers uit de jaren tachtig en negentig, met actrices als Kim Basinger en Sharon Stone. Red Sparrow werd niet heel lovend ontvangen, maar het is desalniettemin een prima thriller.

Red Sparrow (2018) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is op woensdag 5 februari om 20.30 uur te zien op Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sexy spionagethriller Red Sparrow woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV